+45 24 42 41 30 info@lindersvold.dk

Madproduktion – hygiejne og andretning


Her handler det alt sammen om madproduktion på alle leder og kanter. 
Du kan komme i praktik i skolens køkken og være med til at lave mad til ca. 40 mennesker hver dag. Du lærer de grundlæggende teknikker inden for kokkefaget. Derudover kan du også lære, hvordan man sylter, forarbejder og opbevarer frugt og grøntsager fra skolens egen køkkenhave.

Hvad du lærer:

* Viden og god praksis af hygiejne i et køkken
* Sammenhængen mellem kost, sundhed og velvære
* Lære at lave dansk mad og mad fra andre lande
* Viden og teknikker til opbevaring af mad
* Viden og teknikker til tilberedning af mad
* Lære at vurdere kvaliteten af råvarer og færdige madprodukter
* Lære at skabe hygge ved en spisesituation igennem borddekorationer, anretning m.m.
* Lære, hvordan man laver og anretter en buffet
* Lære at organisere og beværte et større arrangement

Mulige produktioner:

* Produktion af marmelade, frugtjuice, m.v. til eget forbrug og videresalg
* Pasning af klimacafè med servering, madtilberedning og organisering af arrangementer
* Produktion af frokost til omkring 40 mennesker