+45 40 17 79 15 mary@lindersvold.dk

E-sport  


På vores e-sport linje kommer du til at træne i vores nye e-sport lokale. Vi har det nyeste udstyr, og vores undervisning er udviklet i samarbejde med Falcons E-sport. Vores faste underviser har også taget DGI’s kursus i e-sport undervisning.

Vi spiller Counterstrike, og vi er ambitiøse. Vores STU-hold træner hver onsdag, og fra 2021 skal vi deltage i turneringer. Uanset om du er en erfaren gamer, eller om du er ny og nysgerrig er der plads til dig, og du vil opleve, at du hurtigt bliver dygtigere, når du spiller med andre.

Vi er stadig i gang med at udvikle os og finde en fast form. Noget af det, du vil kunne lære hos os, er:

Holdsamarbejde. Holdet består af forskellige personer med forskellige kompetencer og opgaver. En er god med en Sniper, en har bomben, en skal kaste en speciel granat på et aftalt sted og tidspunkt i kampen osv. Det kræver godt samarbejde for at få alle de ting til at gå op i en højere enhed.

Taktisk forståelse. I løbet af et spil, opstår det mange situationer, hvor du skal foretage valg, som kan have effekt på udfaldet. Derfor er taktiske overvejelser meget vigtige. Som medlem af et team lærer du at etablere taktik, sammensætte spilplaner og justere udførelsen efter behov. At tænke hurtigt og strategisk er en del af enhver sport.

Memorisering. Hver bane består af 20-40 stednavne, som du skal kunne udenad. Du skal være i stand til at kommunikere din lokation ud, hvis den viden kan hjælpe holdet.

Kommunikation. Du er en del af et hold på fem, og I skal være klar til at ændre plan og strategi på sekundet. Det kræver, at du er god til at kommunikere

Behovsudsættelse. Selvom man som spiller kan have mest lyst til at løbe frem og skyde til højre og venstre, skal du kunne følge den lagte plan og holde dine egne behov tilbage.

Omstillingsparathed. Taktikker og planer kan ændre sig hurtigt afhængigt af det modsatte holds ageren. Derfor skal du som spiller være klar til at omstille dig meget hurtigt og ændre taktik.

Livsstil. Desuden ser vi på, hvordan fysisk og mental træning, sund kost og tilstrækkelig søvn kan gøre dig til en bedre spiller.

Tekniske færdigheder. Som forløbet skrider frem, tager vi også fat på videoredigering til youtube, viden om sociale medier og marketing og ikke mindst Shout Casting, hvor vi viser og kommenterer på live-kampe.